Good News For Smokers Today!

Saturday, May 21, 2011

Care este efectul tigarii electronice?

La inceput am fost reticient fata de orice alternativa de a substitui, tigara clasica, am incercat sa folosesc guma de mestecat, si acum am pastile cu nicotina, am incercat sa schimb toate tipurile de tigari, mentolate mai light etc. dar am constatat ca nimic nu mai functiona decat doar ca fumam dublu sau triplu pentru a-mi alimenta necesarul cu nicotina.
Poate gresesc dar din cate am auzit la radio si am vazut la televizor, pentru fumatorii inraiti, asa cum sunt si eu dealtfel, nu exista tratament, decat lasatul dintr-o data si pentru totdeauna. Cu toate astea rasfoind nelimitatul internet, am ajuns la un site care m-a atras prin faptul ca avea oferte foarte ieftine din USA. Asa ca am decis sa incerc si eu acest tip de tigara electronica la un pret accesibil, se platea doar transportul pana in Romania care se face prin Anglia ceva la vreo 8 $. Am asteptat vreo 2 saptamani sa-mi vina comanda si nimic. Asa ca m-am decis sa le dau telefon. Am sunat direct in USA am vorbit la relatii cu clientii m-au gasit in baza de date si si-au cerut scuze ca s-au incurcat etc. Si asa la pret de 8 $ am primit de fapt 2 pachete de tigari electronice care contineau 4 filtre si 2 incarcatoare USB, Total echivalentul a 16 pachete de tigari.pentru ca fiecare filtru este undeva la 4 pachete de tigari.
Cand am tras primele fumuri, n-am simtit mai nimic dar parca nevoia de tigara s-a eliminat, asa ca de vreo 2 saptamani tot fumez tigara electronica, Trag 2-3 fumuri si ma satur.Din tigarile normale daca mai fumez 2-3 tigari maxim pe zi si asta doar cand pun la incarcat tigara electronica, ce sa va zic incercati si voi treaba asta. Eu inraitul in domeniul tigarilor care fumam cu orice ocazie ca trebuia sau nu trebuia. Abia asteptam sa se termine o sedinta sau o activitate care necesita abtinerea de la fumat un timp mai indelungat am ajuns sa nu mai fumez decat 2-3 tigari normale pe zi? Ma minunez de mine si ma gandesc ca poate pana la urma Dumnezeu imi va ajuta si ma voi lasa definitiv de fumat.
Aceasta tigara electronica se poate folosi oriunde in avion, benzinarii, saloane de nefumatori, si asa mai departe, Nu mirosi a fumat, nu ti se ingalbenesc degetele si este mai ieftina, Daca vrei sa intri in joc, ajungi undeva la 100 lei pe luna daca esti fumator inrait cum am fost eu. In afara de asta Firma asta din USA de unde ma aprovizionez eu iti da posibilitatea sa dai mai departe mesajul pe bani adica toti pe care-i informezi tu spre binele lor si care cumpara prin tine te recompenseaza cu 40% din vanzari + 20% reducere deci orice pret vezi tu acolo gandeste te ca atunci cand comanzi si primesti este cu 60 % mai ieftin, asa ca nu te speria de  $ aia care-i vezi. Pana la urma si fumatul asta trebuie sa-ti dea ceva inapoi ca am investit destul vreo 20 de ani in el nu? Sau unii mai mult.


Numarul acesta este de referinta:133356 (coupon code) ca sa primesti 20 % reducere.Si sa stii cine te-a invitat la joc daca vrei sa intri, Iar numele meu este George Stefan Ciubuca, daca vrei sa faci bani din tigari, ca de stricat ai stricat destui.

Iti dau un sfat, atunci cand Comanzi incearca sa folosesti un card care are doar maximum 15$ pe el ca sa nu ai surprize deoarece in momentul in care tu te inscrii, ei considera ca vrei sa faci parte din sistem, si dupa 15 zile daca ai bani pe cardul ala de pe care ai facut prima comanda iti vor trage 80$ pe luna is iti vor trimite automat luna de luna adica din 30 in 30 de zile cate 10 filtre echivalentul a 2 pachete de  tigari unul, deci, cam 2 cartuse de tigari pe luna/ Eu zic ca ti-ar ajunge. Alta varianta ar fi sa comanzi kitul ala cu 59.99 dolari ceea ce nu te-ar obliga la nimic. Si cand comanzi comanzi si gata. Si acolo ai o reducere de 20 % deci vine undeva la 47 de dolari ori 3 lei sa punem pe dolar  141 de lei. 
Tot nu e asa de scumpa tigara asta electronica si ai comoditatea de a infileta doar un filtru. Din cate m-am interesat eu filtrele astea asa cum se vede in figura de mai jos au atomizorul inclus si sa fim seriosi daca esti fumator dai pe luna c-am 120 $ adica 360 de lei, Aici daca esti putin istet dai doar 8 dolari ce zici?
Filtrele astea se mai numesc si cartomizoare deci cum ar fi de unica folosinta. Dar noi romanii suntem putin mai inventivi asa ca am reusit sa deschid un filtru din asta dupa ce l-am consumat, fara sa-l stric. Am comandat o solutie nicotinica nu stiu cum se numeste si am imbibat foarte usor cu ea vatelina care era inauntru.  


Deci fumez ceva chinezesc ca asa am inteles si cam tot asa efect are dar parca celelalte adica filtrele originale sunt mai fine si nu trebuie sa tragi atata ca sa te sature de nicotina ca si solutia asta care am incercat-o eu.
Solutia -a costat 40 de lei ca sunt din Cluj. Cu curierat rapid in tara este undeva la 57 de lei si cica tine in jur de o luna. Eu am luat-o ieri si am pus doar cateva picaturi. Nevasta mea spunea ca pare a tine pana la revelion, Oricum te sfatuiesc sa incerci dar mare grija la card nu te baga daca ai bani pe el sa nu te arzi.


George-Fumatorul Electronic  : .http://www.ecigsbrand.com/webstore/133356   Coupon Code 133356

Thursday, May 19, 2011

Tigara Electronica ECigs- fumezi sanatos la 0 RON. Toata placerea de a fuma fara toate riscurile aferente. Fara flacara, nu arde, nu contine gudron si nu lasa scrum, nu exista substante canceroase.

Tigara Electronica Pret 0

Toata placerea de a fuma fara toate riscurile aferente. Fara flacara, nu arde, nu contine gudron, si nu lasa scrum. Nu exista substante canceroase (in timpul arderii de tutun exista aproximativ 40 de substante canceroase). Fara scrumiere, fara mucuri de tigara, nu miroase oribil si nu polueaza aerul(nu elibereaza CO2). Aceasta nu contine tutun. Tigara electronica este o tigara alternativa, care arata ca o tigara reala. Are gust real si se fumeaza ca orice tigara normala. Aceasta este echipata cu un cartus inlocuibil. Continutul de nicotina este cu mult mai redus fata de o tigara clasica. Utilizand tigara electronica nu trebuie sa va mai faceti griji pentru gura mirositore sau dintii galbeni. Tigara elecronica este inofensiva pentru oamenii din jurul tau.

Este o tigara electronica excelenta care transforma fumatulde zi cu zi intr-o adevarata placere. Este una dintre cele mai vandute tigari de pe piata, fiind recunoscuta pentru durata lunga de exploatare si cantitatea mare de vapori eliberata.
Tigara beneficiaza de un design unic, subtire, pentru o senzatie foarte confortabil in timpul fumatului. Deasemenea cartusul de nicotina mare, un pulverizator puternic ce produce o abundenta de vapori, si un set variat de culori vor satisface cu siguranta toate nevoile dumneavoastra.

Wednesday, May 18, 2011

Tigara Electronica Pret 0 lei

Daca vrei sa comanzi aceasta tigara electronica este foarte simplu apesi AICI si ajungi la site-ul principal, de unde poti sa comanzi Starter Kit care costa 9.99 $ dar stai putin! pentru ca ai rabdare sa citesti acest anunt referitor la tigara electronica pret 0 lei ai din partea mea o reducere de 20 % la toate produsele existente in magazinul virtual. Trebuie doar sa utilizezi acest numar care il pui la casuta Coupon Code:133356 si reducerea de 20% este activa. Poate ma intrebi de ce am scris pret 0? Deoarece aceasta tigara este originala din USA si e astfel conceputa incat sa te ajute sa iti satisfaci nevoia de nicotina si in viitorul apropiat sa renunti la fumat. Te-ai gandit vreodata cati bani arunci pentru tigari intr-un an? Daca fumezi un pachet pe zi
11 lei, X 365=4015 lei Dupa 4 luni de la utilizarea acestei tigari electronice pret minim pe piata in momentul actual vei renunta la fumat definitiv si chiar daca nu renunti vei putea controla acest viciu.
In cazul in care vrei sa dai mai departe ideea este o treaba buna si compania noastra iti ofera posibilitatea de a promova afacerea noastra in cadrul prietenilor dragi sau a familiei tale dandu-ti posibilitatea de a le oferi un discount de 20 % din partea ta si fiin platit in cadrul programului cu 40% din achizitiile recomandate de tine.
Dar asta mai tarziu, prima data sa incerci tu si crede ma nu vei regreta. Ma dau exemplu pe mine care fumam circa 1-2 pachete pe zi. Iar acum la nici o saptamana am ajuns sa mai fumez circa 3-4 tigari normale, iti dai seama. Eu care ma trezeam noaptea si daca nu aveam tigari ma duceam sa cumpar, din apropiere eram ca si nebun. Acum nici nu ma mai gandesc la tigari normale. Coupon Code:133356  




Tigara Electronica Pret Minim Posibil

Tigara dumneavoastra electronica la pretul asa de mic, are cea mai noua tehnologie lipsita de chinezarisme, si alte acareturi este originala din USA, Principiul de functionare este cel descris in figura de mai jos.



Filtrul se schimba foarte usor si nu ai nevoie de incarcator la curent deoarece se incarca la calculator. In maximul doua ore este incarcata.
Deoarece cred ca te intereseaza aceasta oferta unica in Romania te port ajuta sa obtii un discount la toate produsele aferente acestei tigari electronice pret minim posibil,

Atunci cand Comanzi Starter Kit. Introduci numarul 133356
in casuta Coupon Code si vei avea o reducere de 20 %

Comanda Acum, nu mai amana si iti vei reduce costurile cu cel putin 50 % in privinta tigarilor.